În cadrul Infanteriei Marine a FRMN se desfășoară un exercițiu tactic la nivel companie

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 12.07.2019, subunități de infanterie marină ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au început executarea unui exercițiu tactic cu trageri de luptă la nivel companie, în poligoane din peninsula Crimeea.

La exercițiu participă aproximativ 500 de militari și 50 de unități de tehnică militară și specială.

În cadrul fazei active, militarii vor îndeplini misiuni de apărare împotriva desantului, în compunerea companiilor și vor executa trageri de luptă cu armamentul individual și din dotarea tehnicii militare.

Pe timpul primei etape a exercițiului, pentru a împiedica debarcarea desantului adversarului convențional, o baterie de artilerie, dotată cu instalații de artilerie autopropulsate 2-S9 Nona, a executat foc din poziții de tragere închise asupra unui detașament de desant.

În cadrul etapei a doua, după întreruperea debarcării organizate a desantului, infanteriștii marini au trecut la ofensivă, în timpul căreia, cu sprijinul transportoarelor blindate și artileriei,  au distrus grupurile izolate de desant ale adversarului convențional, executând trageri cu armamentul individual și aruncări de grenade asupra unor poziții-țintă, care imitau tehnica de luptă și personalul din compunerea desantului.

Exercițiul se desfășoară în conformitate cu Planul de acțiune al forțelor (trupelor) FRMN pe anul de instrucție 2019.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la exercițiu aparțin Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

După cum au anunțat anterior reprezentanții Regiunii Militare Sud, până în luna septembrie 2019, în timpul perioadei de instrucție de vară, în Crimeea și Transcaucazia, vor fi executate aproximativ 100 de exerciții tactice la nivel companie.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s