Bombardiere de front Su-24M din sudul Federației Ruse au distrus ținte terestre în Regiunea Astrakhan

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 13.08.2019, echipaje ale bombardierelor de front Su-24M ale unității de aviație din Regiunea Volgograd au distrus ținte în poligonul Ashuluk (regiunea Astrakhan), în cadrul exercițiului cu dublă partidă al grupărilor de aviație și de apărare antiaeriană.

În prima etapă a exercițiului, echipajele bombardierelor au desfășurat activități de scoatere a aerodromului de sub atacul adversarului cconvențional, cu îndeplinirea misiunilor de redislocare pe aerodromuri operative din Regiunea Astrakhan.

În etapa a doua, piloții au executat respingerea unui atac cu rachete și executarea ulterioară a focului în raioanele poligoanelor Kapustin Yar și Ashuluk.

Echipaje ale avioanelor de cercetare Su-24MR au predat coordonatele comandanților de escadrile, după care a fost adoptată decizia de întrebuințare a mijloacelor de distrugere aeriană împotriva unei coloane de tehnică militară a adversarului.

Echipajele bombardierelor Su-24M au distrus ținte terestre grupate, care imitau tehnica blindată ușoară, și au executat manevre de evitare a aviației de vânătoare a adversarului convențional.

În timpul luptei, au fost întrbuințate aproximativ 100 de mijloace de distrugere de aviație, inclusiv rachete dirijate și bombe.

Timp de 10 zile, marile unități și unități militare ale Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană a Regiunii Militare Sud, precum și subunități de apărare antiaeriană ale armatelor de arme întrunite și Trupelor de Apărare de Coastă ale Flotei din Marea Neagră desfășoară o operație aeriană, cu obiective ofensive și defensive, pe un teritoriu de la Crimeea la Marea Caspică și din Abhazia în Regiunea Astrakhan.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul de conducere a aviației și apărării antiaeriene din Regiunea Militară Sud se desfășoară în perioada 06-16.08.2019.

Bombardierele de front Su-24M și avioanele de cercetare Su-24MR aparțin Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka din cadrul Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Regimentul dispune de o escadrilă de avioane de bombardament Su-24M și de o escadrilă de avioane de cercetare Su-24MR.

Probabil, la exercițiu participă întregul personal al regimentului.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s