Federația Rusă a redislocat elicoptere din Regiunea Rostov în Republica Osetia de Nord

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 13.08.2019, elicoptere ale marii unități a Aviației Forțelor Terestre dislocate în Regiunea Rostov au foat redislocate pe aerodromuri operative din Osetia de Sud, pentru participarea la exercițiul cu dublă partidă cu grupările de aviație și de apărare antiaeriană.

Echipajele elicopterelor Mi-8AMTȘ Terminator și Mi-8N Vânător de noapte au pregătit aeronavele pentru decolare și au instalat pe acestea rachetele destinate pentru misiune. În acest timp, o patrulă de elicoptere Mi-28N aflată în serviciul de luptă a asigurat acoperirea bazei din aer.

Ulterior, echipajele au îndeplinit misiuni de scoatere a aerodromului de dislocare de sub atacul adversarului convențional, îndeplinind normative de respingere a atacului cu rachete și de redislocare pe aerodromuri operative.

La exercițiu participă grupe operative aparținând direcțiilor, serviciilor și departamentelor, armatelor și marilor unități ale regiunii, mari unități și unități militare de apărare antiaeriană ale armatelor de arme întrunite, Trupelor de Apărare de Coastă și Aviației navale a Flotei ruse din Marea Neagră, precum și subunități de război electronic, transmisiuni și asigurare tehnico-materială.

În compunerea grupărilor de avație și apărare antiaeriană vor acționa peste 2.000 de militari și aproape 2.500 de unități de tehnică militară și specială, între care peste 100 de avioane și elicoptere.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul de conducere al aviației și apărării antiaeriene din Regiunea Militară Sud se desfășoară în perioada 06-16.08.2019.

Probabil, activitățile principale planificate în cadrul exercițiului vor fi executate în ultimele trei zile ale acestuia.

Sursa: tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s