Avioane Su-25SM3 din sudul Federației Ruse au aterizat pe o pistă din pământ

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 14.08.2019, piloți ai Aviației de Asalt din Ținutul Krasnodar au aterizat pe un aerodrom amenajat în Regiunea Rostov, cu pista din pământ, în cadrul exercițiului cu dublă partidă.

După ambarcarea completului de luptă, o patrulă de avioane Su-25SM3 a decolat și a bombardat ținte terestre aflate într-un poligon de aviație din zona Kuban.

În timpul aterizării aeronavelor, subunitățile destinate pazei aerodromului, întărite cu o grupă Spetsnaz, au respins un atac al grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional.

La exercițiul cu dublă partidă, care se va încheia pe 16.08.2019, participă grupe operative ale direcțiilor, serviciilor și departamentelor Regiunii Militare, armatelor și marilor unități ale Regiunii Militare Sud, precum și mari unități și unități militare de apărare antiaeriană ale armatelor de arme întrunite, Trupelor de Apărare de Coastă ale Flotei din Marea Neagră și Flotilei din Marea Caspică, Aviația navală a Flotei din Marea Neagră, precum și subunități de război electronic, transmisiuni și asigurare tehnico-materială.

În compunera grupărilor de aviație și apărare antiaeriană acționează peste 2.000 de militari și aproape 2.500 de unități de tehnică militară și specială, inclusiv peste 100 de avioane și elicoptere.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul de conducere a aviației și apărării antiaeriene a Regiunii Militare Sud se desfășoară în perioada 06-16.08.2019.

Avioanele Su-25SM3 aparțin Regimentului 960 Aviație de Asalt – Primorsko-Akhtarsk din cadrul Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don. În cadrul regimentului se află o escadrilă cu avioane de acest tip.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s