Avioane de asalt Su-25SM din sudul Federației Ruse au distrus un punct de comandă subteran al adversarului

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 15.08.2019, în Ținutul Krasnodar, o escadrilă de avioane de asalt Su-25SM3 a distrus un punct de comandă subteran al adversarului, cu rachete din clasa aer-sol.

Echipajele avioanelor au efectuat peste 20 de zboruri pentru căutarea și distrugerea obiectivului.

Zborurile au fost efectuate la viteze cuprinse între 700 și 750 de kilometri pe oră, la altitudini de până la 3.000 de metri.

Îndeplinirea misiunilor de instrucție și luptă a avut loc într-un mediu dificil de bruiaj, în condiții de suprimare electronică activă.

Anterior, o patrulă de avioane Su-25SM3 a efectuat un zbor din Ținutul Krasnodar până pe un aerodrom cu pista din pământ din Regiunea Rostov, unde aeronavele au fost alimentate și dotate cu rachete dirijate.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Escadrila de avioane Su-25SM3 aparține Regimentului 960 Aviație de Asalt – Primorsko-Akhtarsk din cadrul Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Activitățile de pregătire pentru luptă se desfășoară în cadrul exercițiului de conducere a aviației și apărării antiaeriene a Regiunii Militare Sud, aflat în curs de dessfășurare în perioada 06-16.08.2019.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s