În Armenia, a început executarea unui exercițiu special al subunităților ruse de război electronic

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 14.08.2019, că, în poligonul montan Kamhud, subunități de război electronic aparținând Bazei Militare ruse dislocate în Armenia au început executarea unui exercițiu special, cu întrebuințarea unor complexe moderne de tehnică specială.

În timpul exercițiului, militarii vor îndeplini misiuni de suprimare radioelectronică a punctelor de conducere, nodurilor și mijloacelor de comunicații, precum și a liniilor de transmisiuni ale adversarului convențional și vor executa atacuri radioelectronice împotriva complexelor care întrebuințează aparate de zbor fără pilot.

Echipajele complexelor moderne de război electronic Infauna vor îndeplini misiuni de întrerupere a lucrului și de scoatere din funcțiune a sistemului mobil de comunicații prin satelit și a echipamentelor de radionavigație, precum și de determinare a locației și de suprimare a rețelelor și a liniilor de transmisiuni ale adversarului convențional.

Exercițiul special se desfășoară pe fondul executării unui exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel companie, la care participă peste 500 de militari și 100 de unități de tehnică militară, inclusiv avioane ale Aviației Operativ-Tactice, Aviației Forțelor Terestre și Aviației fără pilot.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiile se desfășoară în cadrul Bazei Militare 102 – Ghiumri din Armenia a Regiunii Militare Sud.

În compunerea acesteia se află o companie de război electronic, dotată cu complexe Infauna.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s