Avioane de vânătoare de tip Su-27SM3 și Su-30M2 au executat zboruri de antrenament în sudul Federației Ruse

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 10.10.2019, echipaje ale avioanelor de vânătoare Su-27SM3 și Su-30M2 aparținând regimentului de aviație mixtă din Ținutul Krasnodar au executat zboruri de instrucție și antrenament, în raioane de litoral ale Mării Negre, în condiții meteorologice dificile.

Piloții au desfășurat activități de aeronavigație, de pilotare după un traiect prestabilit, de ieșire de sub atacul mijloacelor de distrugere ale adversarului convențional și elemente de luptă aeriană. De asemenea, au fost executate aterizări pe o pistă avariată, în condiții meteorologice complexe (vizibilitate redusă din cauza și plafonului scăzut al norilor și a precipitațiilor).

Activitățile au fost executate atât în mod individual, cât și în compunerea celulelor și patrulelor.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Avioanele de vânătoare de tip Su-27SM3 și Su-30M2 aparțin Regimentului 3 Aviație Mixtă – Krymsk din cadrul Diviziei 1 Aviație Mixtă a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov de Don.

În compunerea acestuia se află două escadrile de avioane de vânătoare Su-27SM3, iar a treia escadrilă include opt avioane Su-30M2 și alte aeronave de tip Su-27, în diverse versiuni (P, UP sau UB).

Activitățile de instrucție se desfășoară în cadrul verificării finale a nivelului de instrucție al Trupelor Regiunii Militare Sud pe anul de instrucție 2019. Aceasta se va încheia pe 11.10.2019.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s