Elicoptere Ka-52 și Mi-28N din sudul Federației Ruse au executat trageri de luptă

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 24.10.2019, în zona Kuban a Ținutului Krasnodar, echipaje ale elicopterelor de asalt Ka-52 Alligator și Mi-28N Vânător de noapte aparținând Aviației Forțelor Terestre au executat trageri de luptă, într-unul din poligoanele de aviație ale regiunii.

În timpul zborurilor de instrucție și antrenament, piloții au desfășurat activități de depășire a zonei de apărare antiaeriană a adversarului convențional și au efectuat căutarea și clasificarea țintelor.

Ulterior, au fost executate atacuri cu rachete de aviație asupra unor ținte terestre grupate, de la altitudini extrem de mici.

Pentru executarea tragerilor de luptă, au fost efectuate peste 10 ieșiri-elicopter.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Elicopterele participante la activități aparțin Regimentului 55 Elicoptere – Korenovsk din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don. Regimentul îndeplinește misiuni de sprijin aerian pentru Armata 49 arme întrunite – Stavropol a Regiunii Militare Sud.

În compunerea regimentului se află patru escadrile de elicoptere, dotate cu: 10 elicoptere Mi-35M, 12 elicoptere Ka-52, 12 elicoptere Mi-28N și 17 elicoptere Mi-8AMTȘ.

Este de remarcat faptul că, în perioada 2016-2017, regimentul și-a refăcut escadrila de elicoptere de asalt Ka-52. După integrarea Peninsulei Crimeea în Federația Rusă, aceasta a fost transferată integral pe aerodromul Dzhankoy, unde a fost format Regimentul 39 Elicoptere al Diviziei 27 Aviație Mixtă – Belbek.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s