Verificare de control în cadrul Aviației fără pilot a Armatei 58 a Federației Ruse din Caucazul de Nord

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 24.10.2019, subunități aparținând Aviației fără pilot a marilor unități de infanterie moto ale Armatei 58 arme întrunite, dislocate în Caucazul de Nord și Transcaucazia, au început desfășurarea de activități în cadrul unei verificări de control pentru anul de instrucție 2019.

Echipajele complexelor dotate cu aparate de zbor fără pilot vor îndeplini un complex de activități privind deplasarea în compunerea grupurilor de luptă în spatele dispozitivului adversarului convențional, executarea cercetării aeriene și descoperirea detașamentelor înaintate înarmate ale adversarului.

De asemenea, echipajele complexelor vor exersa ordinea de întrebuințare a Aviației fără pilot în timpul îndeplinirii de misiuni diverse în teren muntos împădurit, vor desfășura activități de control pentru cercetarea cheilor munților și de căutare a adversarului convențional, pe timp de zi și de noapte.

O comisie specială a Statului major al Regiunii Militare Sud va evalua îndeplinirea normativelor pe timpul montării, pregătirii UAV-urilor pentru lansare și încărcării hărților electronice.

În total, la verificare participă peste 500 de militari și peste 30 de complexe dotate cu aparate de zbor fără pilot.

La începutul acestui an, în dotarea Trupelor Regiunii Militare Sud au fost introduse aparate de zbor moderne de tip Eleron.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Marile unități de infanterie moto din compunerea Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkav a Regiunii Militare Sud dispun de patru companii de UAV-uri. Fiecare dintre structurile de infanterie moto, respectiv Divizia 42 Infanterie Moto din Republica Cecenă, Brigada 19 Infanterie Moto – Vladikavkaz (Republica Osetia de Nord-Alania), Brigada 136 Infanterie Moto – Buinaksk (Republica Daghestan) și Baza Militară 4 – Tskinvali (Osetia de Sud), are în organică o companie de UAV-uri.

Subunitățile Aviației fără pilot a Armatei 58 sunt dotate cu complexe de tip Granat, Leer, Eleron și Orlan-10.

Noile UAV-uri primite în dotare la sfârșitul anului 2018 și începutul anului 2019 sunt de tip Eleron-3.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s