Piloți militari ruși și sârbi au desfășurat misiuni comune de distrugere a țintelor aeriene

Grupul de asigurare informațională al Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse a anunțat că, pe 31.10.2019, în cadrul exercițiului tactic de zbor comun Bars-2019, care se află în curs de desfășurare în Regiunea Astrakhan, echipaje ale avioanelor de vânătoare MiG-29SMT au distrus peste 10 ținte aeriene.

În timpul zborurilor, echipajele mixte au îndeplinit lansări practice de rachete din clasa aer-aer asupra unor ținte lansate cu ajutorul unui avion. De asemenea, personalul Aviației de Vânătoare, care participă la exercițiu, a desfășurat, în poligonul Ashuluk, lansări de rachete nedirijate și trageri cu puștile de la bord asupra unor ținte terestre ce au imitat obiective ale adversarului convențional.

Piloții au întrebuințat mijloacele de distrugere de aviație în timpul unor manevre efectuate la altitudini cuprinse între 600 și 1.500 de metri.

Cu o zi mai devreme, în cadrul exercițiului Bars-2019, echipaje ale elicopterelor Mi-8AMTȘ au îndeplinit misiuni de căutare-salvare și de evacuare a răniților. Echipajele avioanelor de vânătoare MiG-29SMT au desfășurat activități ofensive și defensive, precum și de interceptare a țintelor aeriene.

La exercițiul Bars-2019 participă echipaje ale Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse și Forțelor Aeriene și Trupelor de Apărare Antiaeriană ale Serbiei, pe avioane de vânătoare MiG-29SMT și elicoptere de transport și luptă Mi-8AMTȘ. În total, la exercițiu participă peste 10 unități de tehnică de aviație din cadrul Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de zbor Bars-2019 se desfășoară, în perioada 30.10 – 01.11.2019, în Regiunea Astrakhan din Federația Rusă. Personalul și tehnica participante sunt dislocate pe aerodromul pe aerodromul Privolzhsky, iar activitățile practice se desfășoară în poligonul Ashuluk.

La exercițiu participă și un grup tactic de nivel companie din cadrul Brigăzii 31 Desant-Asalt – Ulianovsk a Trupelor de Desant Aerian. Militarii grupului urmează să fie desantați din elicopterele Mi-8AMTȘ, în diverse moduri.

În anul 2018, exercițiul Bars a fost desfășurat pe teritoriul Serbiei, în perioada 01-05 octombrie. În cadrul acestuia au fost întrebuințate avioane MiG-29 și elicoptere Mi-8 din dotarea Forțelor Aeriene Militare și Trupelor de Apărare Antiaeriană ale Serbiei.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s