Consiliul de Securitate al Federației Ruse a discutat Concepția de dezvoltare a Forțelor Armate

Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrushev, a declarat că, pe 22.11.2019, la Moscova, s-a desfășurat o ședință a consiliului, în care a fost analizată Concepția de dezvoltare a Forțelor Armate până în anul 2030. Potrivit precizărilor acestuia, documentul urmează să fie finalizat până pe 30.03.2020.

“Am analizat, între altele, Concepția de construire și dezvoltare a Forțelor Armate. Acest proiect a fost susținut, dar, în același timp, au fost făcute completări și sugestii pentru actualizarea acestuia. Urmează ca documentul să fie finalizat de Ministerul Apărării, împreună cu alte departamente, și prezentat aparatului Consiliului de Securitate. Ulterior, acesta va fi supus aprobării președintelui”, a menționat Patrushev la o conferință de presă, desfășurată la încheierea reuniunii Consiliului de Securitate.

Acesta a adăugat că finalizarea concepției va avea loc până pe data de 30 martie 2020.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Până în prezent, partea rusă nu a făcut referiri la conținutul noii Concepții de dezvoltare a Forțelor Armate până în anul 2030. Oficialii ruși intenționează ca, după aprobarea concepției, să fie făcute planuri anuale de realizare a acesteia pentru perioada 2021-2025. Acestea urmează să fie elaborate până la 01.10.2020.

Sursa: ria.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s