Distrugătorul Viceamiral Kulakov al Flotei ruse de Nord a ieșit din Baza Navală – Baltiysk

Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 13.12.2019, distrugătorul Viceamiral Kulakov al Flotei de Nord, care îndeplinește misiuni în cadrul unui marș de lungă durată, a ieșit din Baza Navală – Baltiysk a Flotei din Marea Baltică și a luat curs către Strâmtorile daneze.

În timpul prezenței navei la Baltiysk, cu durata de o zi, serviciul de asigurare-tehnico materială al Flotei din Marea Baltică a completat rezervele de combustibili și apă potabilă ale distrugătorului la normele stabilite.

Pe 14 decembrie, distrugătorul Viceamiral Kulakov va intra în Marea Nordului și se va îndrepta spre punctul de întâlnire cu nava mare de desant Kondopoga.

Săptămâna trecută, echipajele celor două nave au traversat Marea Norvegiei, unde au fost surprinse de o furtună.

Din momentul ieșirii din Severomorsk, navele au parcurs peste 1.500 de mile marine.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Detașamentul de nave al Flotei de Nord, format din distrugătorul Viceamiral Kulakov și nava mare de desant Kondopoga, a plecat de la Severomorsk pe 03 decembrie.

Deocamdată, reprezentanții ruși nu au anunțat destinația celor două nave și nici obiectivele vizate în cadrul marșului de lungă durată.

Probabil că acestea vor participa la misiuni în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse din Marea Mediterană.

Faptul că detașamentul nu include un petrolier va determina întârzieri în deplasarea navelor, care vor fi obligate să facă escale în diverse porturi, pentru completarea rezervelor de carburanți și apă potabilă. Acesta este și motivul pentru care distrugătorul Viceamiral Kulakov a fost nevoit să intre în Marea Baltică.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s