Nava de patrulare Vasili Bykov a Flotei ruse din Marea Neagră a ajuns la Novorossiysk

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 14.12.2019, nava de patrulare Vasili Bykov a ajuns la Novorossiysk, după îndeplinirea de misiuni în Marea Mediterană.

Ceremonia de întâmpinare a navei la sosirea din marșul de lungă durată a fost organizată la marea unitate de nave pentru paza raionului maritim.

În perioada în care s-a aflat în zona maritimă îndepărtată, echipajul navei Vasili Bykov a participat, în compunerea unui detașament de nave al FRMN, la un exercițiu naval ruso-algerian, desfășurat în Marea Mediterană. În cadrul exercițiului, au fost executate activități comune de asigurare a securității navigației, au fost desfășurate antrenamente pentru controlul navigației civile, pentru căutarea de nave suspectate de implicarea în acțiuni de piraterie sau în activități economice ilegale.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava de patrulare Vasili Bykov, împreună cu remorcherul de salvare SB-739, a traversat Strâmtorile Dardanele și Bosfor, pe 12 decembrie.

Nava de patrulare Vasili Bykov a ieșit din Marea Neagră, pentru îndeplinirea de misiuni în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse din Marea Mediterană, pe 05.11.2019.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s