Militarii din sudul Federației Ruse au executat un antrenament de conducere a atacurilor cu rachete Iskander

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 31.12.2019, că peste 300 de militari au participat, în Osetia de Nord, la un antrenament de conducere a atacurilor cu rachete, cu implicarea complexelor de rachete operativ-tactice Iskander.

“Militarii marii unități de rachete din Osetia de Nord a Armatei 58 arme întrunite au executat un antrenament de conducere a atacurilor cu rachete. La exercițiu au participat peste 300 de militari și au fost implicate aproximativ 50 de unități de armamente și tehnică militară, inclusiv complexe de rachete operativ-tactice Iskander”, se arată în comunicatul de presă.

În timpul antrenamentului, militarii au îndeplinit misiuni de deplasare în secret în raioanele de poziție, de desfășurare a instalațiilor de lansare și a mașinilor de transport și încărcare, precum și de prelucrare a datelor pentru executarea atacurilor. Aceștia au executat lansări electronice de rachete asupra unor obiective importante ale adversarului convențional aflate la diferite distanțe.

O atenție deosebită în timpul exercițiului a fost acordată mascării mașinilor de luptă și depășirii unor porțiuni de teren contaminat.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Antrenamentul a fost executat în cadrul Brigăzii 12 Rachete – Mozdok a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz.

În zona de responsabilitate a Regiunii militare Sud sunt dislocate trei brigăzi de rachete dotate cu complexe operativ-tactice Iskander, câte una pentru fiecare armată de arme întrunite.

Pe lângă brigada din Osetia de Sud, alte două brigăzi sunt dislocate în Ținutul Krasnodar și în Regiunea Astrakhan. Este vorba despre Brigada 1 Rachete – Molkino al Armatei 49 arme întrunite – Stavropol și Brigada 464 Rachete – Znamensk a Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk. Ultima dintre acestea a fost operaționalizată în cursul anului 2019.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s