Nava de patrulare Vasili Bykov a Flotei ruse din Marea Neagră a desfășurat misiuni de curs K-2 pe mare

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 11.01.2020, echipajul navei de patrulare Vasili Bykov a executat elemente de curs K-2 (navigația și ducerea luptei în mod individual de către o navă) în acvatoriul Mării Negre.

Pentru desfășurarea de activități practice, nava a ieșit pe mare, a efectuat deplasarea într-un poligon de pregătire pentru luptă și a executat trageri de artilerie și lansări de rachete antiaeriene asupra unor ținte de suprafață și aeriene.

În timpul desfășurării elementelor de curs K-2, marinarii au desfășurat exerciții de apărare antiaeriană și de război electronic și au îndeplinit algoritmi de luptă pentru vitalitatea navei, în timpul staționării la ancoră într-o radă necunoscută.

Anterior, personalul navei a executat primele misiuni de curs K-1, care reprezintă în fiecare an etapa de început în sistemul de acceptare a echipajului navei la îndeplinirea de misiuni potrivit destinației.

Etapa următoare de pregătire pentru luptă a echipajului navei de patrulare Vasili Bykov va consta în îndeplinirea de misiuni în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al FRMN.

Recent, echipajul navei a participat la exercițiile comune ale FRMN și Flotei de Nord, în timpul cărora au fost efectuate lansări de rachete de croazieră de tip Kalibr.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Nava de patrulare Vasili Bykov aparține Brigăzii 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk din cadrul Bazei Navale – Novorossiysk.

Este posibil ca activitățile desfășurate pe mare să facă parte din pregătirile pentru desfășurarea unui marș de lungă durată. Probabil, în perioada următoare, nava se va deplasa în Marea Mediterană pentru îndeplinirea de misiuni în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s