În cadrul Bazei Navale Crimeea a FRMN, a fost executat un antrenament de apărare antiaeriană

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 12.01.2020, în punctul de dislocare a navelor din Sevastopol a fost executat un antrenament de apărare antiaeriană.

În conformitate cu planul exercițiului, schimbul de serviciu al Centrului de Conducere al Statului Major al FRMN, împreună cu echipajele din posturile de apărare antiaeriană de pe nave, au desfășurat un antrenament de descoperire a unor ținte aeriene necunoscute și de respingere a atacurilor aeriene ale adversarului convențional.

Pe timpul antrenamentului, de la Centrul de Conducere la posturile de luptă de apărare antiaeriană ale navelor au fost transmise datele de indicare a țintelor, după care au fost modelate lansări electronice de rachete antiaeriene.

Posturile de luptă de pe nave au descoperit și clasificat șintele, iar echipajele de apărare antiaeriană, după apropierea țintelor aeriene la distanța de distrugere, au lovit avioanele adversarului convențional, cu mijloacele de apărare antiaeriană de pe nave.

La antrenament au participat peste 10 nave de luptă ale FRMN, între care fregatele Amiral Grigorovici și Amiral Makarov și navele mici purtătoare de rachete Orekhovo-Zuevo, Ingushetia și Vysny Volochek.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Este de remarcat faptul că la antrenament au participat cinci din cele 14 platforme purtătoare de rachete de croazieră Kalibr din dotarea FRMN.

Antrenamentele de acest tip se desfășoară periodic, în principal în perioadele în care navele de luptă nu desfășoară activități de luptă pe mare și se află ancorate în punctele de dislocare permanentă.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s