Peste 1.000 de militari din sudul Federației Ruse au început desfășurarea de exerciții în teren

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 14.01.2020, grupuri tactice de nivel batalion aparținând unei mari unități de infanterie moto din Republica Daghestan a Armatei 58 arme întrunite au început desfășurarea de exerciții în teren, în poligonul Dalny, potrivit noului sistem de instrucție.

“Subunitățile au fost alertate și au executat un marș în compunerea coloanelor mecanizate în raionul de desfășurare a activităților de pregătire pentru luptă din poligonul de arme întrunite, unde au trecut la pregătiri pentru ducerea acțiunilor de luptă. La activități participă aproximativ 1.000 de militari și peste 140 de unități de armamente și tehnică militară”, se arată în comunicatul de presă.

Noul sistem modular de instrucție include trei etape: pregătirea teoretică în sălile de clasă, desfășurarea de activități practice în bazele unităților și pe simulatoare și exerciții în poligoane. Rotirea subunităților în locurile de instrucție se desfășoară săptămânal.

Militarii vor desfășura și activități de conducere a mașinilor de luptă ale infanteriei și camioanelor militare de transport în condiții extreme, inclusiv pe serpentinele munților și pe porțiuni de teren neamenajat.

Activitățile din poligon se vor încheia cu executarea tragerilor de control cu armamentele din dotarea mașinilor de luptă ale infanteriei BMP-3, aruncătoarele de grenade automate și manuale AGS-17 Plamia și RTPG-7B, cu mitralierele Pecheneg, precum și cu puștile automate AK-74M.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la activitățile de pregătire pentru luptă în teren aparțin Brigăzii 136 Infanterie Moto – Buinaksk (Republica Daghestan) din cadrul Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz a Regiunii Militare Sud.

Sistemul de pregătire modular a fost inclus în procesul de instrucție al Trupelor Regiunii Militare Sud începând din anul 2019.

Sursa: militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s