Aviația navală a Flotei ruse din Marea Neagră a desfășurat zboruri de instrucție în Crimeea

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 23.01.2020, că piloți tineri aparținând Aviației navale a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au desfășurat antrenamente de decolare și aterizare, în condiții meteorologice dificile, cu avioane de vânătoare multirol Su-30SM și bombardiere de front Su-24M.

“În timpul zborurilor de instrucție și antrenament planificate, fiecare echipaj a efectuat câte 10 decolări și aterizări, în condiții de vizibilitate redusă și vânt puternic”, se arată în comunicatul de presă.

De asemenea, piloții avioanelor de vânătoare Su-30SM au desfășurat elemente complexe de pilotaj, în compunerea patrulelor.

Schimburile de zbor, la care au participat atât piloți cu experiență, cât și piloți tineri, au inclus desfășurarea de zboruri individuale, precum și în compunerea celulelor și patrulelor.

Zborurile de instrucție și antrenament s-au desfășurat în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al personalului Navigant din cadrul Aviației navale a FRMN.

În total, la antrenamente au participat nouă avioane de vânătoare multirol Su-30SM și șase bombardiere de front Su-24M.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Zborurile de antrenament desfășurate deasupra Peninsulei Crimeea au fost executate în cadrul Regimentului 43 Aviație de Asalt – Saki al Aviației navale a FRMN.

În compunerea regimentului se află o escadrilă de avioane de vânătoare, dotată cu 12 aeronave Su-30SM, și o escadrilă de aviație de bombardament, în înzestrarea căreia se află 12 avioane Su-24M și Su-24MR.

Acest lucru înseamnă că la schimburile de zbor au participat aproape toate avioanele Su-30SM și Su-24M din dotarea regimentului.

Postul de televiziune Zvezda a prezentat un material video privind activitățile de instrucție pentru luptă ale piloților Aviației navale a FRMN, care poate fi vizualizat la adresa:

https://tvzvezda.ru/news/forces/content/202012330-FGx2J.html.

În materialul video au fost identificate avioanele de vânătoare Su-30SM cu numerele de bord 36, 37, 38, 42 și 75 albastre cu contururi albe, precum și avionul Su-24M cu numărul de bord 33 alb.

Trebuie menționat faptul că avionul Su-30SM cu numărul de bord 75 albastru aparține Aviației navale a Flotei ruse din Marea Baltică (FRMB). Acest lucru înseamnă că la activități au participat și avioane de vânătoare ale FRMB, care se află în această perioadă pe aerodromul din Eisk al Centrului pentru întrebuințare în luptă și recalificarea personalului navigant al Aviației navale din cadrul Forțelor Navale ale Federației Ruse.

Pe 04.01.2020, avioanele Su-30SM cu numerele de bord 73, 74 și 75 albastre cu contururi albe au participat la misiuni de realimentare în aer, decolând de pe aerodromul din Eisk.

Sursa: tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s