Dragoare maritime ale FRMN au desfășurat elemente ale misiunilor de curs speciale K-2 pe mare

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 25.01.2020, că echipajele dragoarelor maritime Kovrovets și Ivan Golubets ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat elemente ale misiunilor de curs speciale K-2, în unul din poligoanele de pregătire pentru luptă din acvatoriul Mării Negre.

Pe timpul desfășurării activităților planificate, echipajele dragoarelor au executat escortarea navelor pentru depășirea unor raioane minate.

De asemenea, echipajele intsalațiilor de artilerie ale dragoarelor au distrus ținte maritime, care imitau mine plutitoare.

În etapa finală a activităților, grupurile de minare-dragare de pe ambele nave au îndeplinit misiuni de plantare a minelor și de îndepărtare ulterioară a acestora.

Etapa următoare a procesului de pregătire pentru luptă include participarea dragoarelor Kovrovets și Ivan Golubets la misiuni de asigurare antimină, în timpul unor exerciții ale grupurilor tactice ale FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Dragoarele Kovrovets și Ivan Golubets aparțin grupului tactic de dragoare al Brigăzii 68 Nave Pază Raion Maritim – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea – Sevastopol a FRMN.

Din grup mai fac parte dragorul mai vechi Turbinist, precum și două dragoare noi, Ivan Antonov și Vladimir Emelianov, introduse în înzestrarea FRMN pe 26.01.2019 și pe 28.12.2019. Ultimul dintre acestea nu a fost adus încă la Sevastopol, aflându-se în continuare în Marea Baltică.

Activitățile desfășurate pe mare de cele două dragoare sunt specifice etapei actuale a perioadei de instrucție de iarnă, care a început pe 03.12.2019.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s