În cadrul FRMN, a fost executat un antrenament de apărare împotriva unui atac aerian al dronelor

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 26.01.2020, în punctele de dislocare ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a fost executat un antrenament cu schimburile de serviciu pentru apărarea antiaeriană, cu exersarea elementelor de descoperire și respingere a atacurilor țintelor aeriene ale adversarului convențional, care zboară la joasă altitudine.

Rolul adversarului aerian a fost jucat de aparate de zbor fără pilot din cadrul subunităților Aviației navale și Apărării Antiaeriene a FRMN.

Scopul antrenamentului a constat în verificarea deprinderilor militarilor din posturile de apărare antiaeriană de pe nave privind descoperirea la timp și raportarea despre prezența țintelor aeriene.

Pe timpul antrenamentului, toate schimburile de serviciu pentru apărarea antiaeriană ale FRMN au descoperit în mod oportun adversarul convențional și au adus în stare de întrebuințare în luptă a armamentelor antiaeriene.

Echipajele schimburilor de serviciu din posturile de apărare antiaeriană au îndeplinit misiuni de identificare a țintelor și de respingere a atacurilor dronelor adversarului.

Activitățile s-au desfășurat în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al flotei.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, antrenamentul de apărare antiaeriană s-a desfășurat în Bazele Navale din Sevastopol și Novorossiysk ale FRMN.

Activități de acest gen se desfășoară periodic, în vederea perfecționării deprinderilor militarilor pentru respingerea atacurilor aeriene ale adversarului.

Acestea se bazează pe lecțiile învățate în Siria, unde Bazele Militare ruse de la Tartus și Hmeimim sunt supuse în mod frecvent unor atacuri cu drone.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s