Complexe Bastion și Bal aparținând FRMN desfășoară exerciții pe litoralul caucazian

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 28.01.2020, divizioanele de complexe mobile de rachete de coastă Bastion și Bal din compunerea unei mari unități de rachete și artilerie a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au început desfășurarea de exerciții planificate cu îndeplinirea de misiuni potrivit destinației, în unul din poligoanele de pe litoralul caucazian.

Militarii, în compunerea coloanelor auto, au executat un marș în poligonul de pregătire pentru luptă pentru executarea unor antrenamente de desfășurare și pregătire a complexelor de rachete pentru întrebuințare.

Echipajele de luptă ale complexelor de rachete de coastă au executat desfășurarea instalațiilor de lansare și a mașinilor de conducere în luptă în raioanele indicate și au desfășurat algoritmi de acțiune pentru lansările electronice de rachete asupra unor ținte navale.

În etapa următoare a exercițiilor, vor fi îndeplinite normative de scoatere a complexelor de rachete de sub atacul adversarului, precum și de schimbare, amenajare și mascare a unor noi poziții de foc.

Echipajele complexelor de rachete de coastă Bastion și Bal desfășoară misiuni de instrucție în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al Flotei ruse din Marea Neagră.

La activități participă aproximativ 100 de militari și peste 20 de unități de tehnică militară.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă se desfășoară în cadrul Brigăzii 11 Rachete și Artilerie de Coastă – Anapa din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

În compunerea brigăzii se află trei divizioane de rachete și artilerie dotate cu complexe Bation, Bal și Bereg.

În cadrul FRMN se mai află o brigadă de acest tip, dislocată în Crimeea. Este vorba despre Brigada 15 Rachete și Artilerie de Coastă – Sevastopol. În structura brigăzii se află două divizioane dotate cu complexe Bastion, un divizion cu complexe Bal și un divizion cu complexe staționare Utes.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s