Subunități aparținând corpului de armată al FRMN au început desfășurarea de activități de control

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 28.01.2020, în subunitățile corpului de armată al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) dislocate pe teritoriul Republicii Crimeea s-a trecut la desfășurarea activităților de control asupra pregătirii pentru luptă.

Timp de o săptămână, personalul subunităților va trebui să-și demonstreze în practică nivelul de pregătire pentru luptă și disponibilitatea de a îndeplini misiuni potrivit destinației.

În bazele de instrucție din locurile de dislocare permanentă și în poligoane, militarii vor îndeplini normative privind anumite elemente ale procesului de pregătire pentru luptă, inclusiv la conducerea tehnicii șenilate și pe roți și la executarea tragerilor cu armamentul individual și cu cel din dotarea mașinilor de luptă.

O atenție deosebită va fi acordată verificării cunoștințelor individuale ale militarilor precum și coeziunii dintre aceștia în cadrul plutoanelor și companiei.

Activitățile de instrucție pentru luptă se vor prelungi până la începutul lunii februarie 2020.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Corpul 22 Armată – Simferopol a fost constituit în Crimeea, în cadrul Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN, la sfârșitul anului 2016. Acesta include aproape toate structurile de Forțe Terestre dislocate în peninsulă.

Activitățile de control desfășurate în bazele de pregătire și în poligoane sunt normale pentru etapa actuală a perioadei de instrucție de iarnă. De la începutului noului an de instrucție, pe 03.12.2019, pregătirea militarilor s-a desfășurat, progresiv, la nivel soldat, grupă și pluton. După verificarea nivelului de pregătire al militarilor, se va trece la desfășurarea de exerciții la nivel companie și, ulterior, la nivel batalion.

De asemenea, începând cu luna februarie, se vor desfășura tabere de instrucție în poligoanele de pregătire pentru luptă. Acestea vor avea durata de o lună și vor fi executate pe arme, potrivit destinației.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s