Aproximativ 2.600 de militari din sudul Federației Ruse au executat trageri de luptă în Osetia de Nord

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 02.02.2020, că aproximativ 2.600 de militari din cadrul unor subunități de infanterie moto au executat trageri de luptă în Osetia de Nord.

“Militari aparținând marii unități de infanterie moto a Armatei 58 arme întrunite a Regiunii Militare Sud au executat trageri de luptă de control în poligonul de arme întrunite Tarskoe din Osetia de Sud. La activități au participat aproximativ 2.600 de militari și peste 300 de unități de armamente și tehnică militară”, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit datelor prezentate de Serviciul de presă, militari din cadrul subunităților de infanterie moto, artilerie și tancuri au executat trageri cu armamentul din dotare la distanțe de până la patru kilometri, inclusiv cu tancurile T-90, mașinile de luptă ale infanteriei BMP-3 și automatele Kalashnikov.

În timpul tragerilor, militarii au demonstrat noi metode de luptă cu aparatele de zbor fără pilot, care zboară la joasă altitudine.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă au fost executate în cadrul Brigăzii 19 Infanterie Moto – Vladikavkaz (Osetia de Nord) din cadrul Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz a Regiunii Militare Sud.

Probabil, în perioada următoare, în cadrul marii unități vor fi executate exerciții tactice cu trageri de luptă la nivel companie.

Sursa: tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s