Avioane Su-30SM și Su-24M ale FRMN au executat bombardamente într-un poligon din Crimeea

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 04.02.2020, echipaje ale avioanelor de tip Su-30SM și Su-24M din compunerea Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat bombardamente de instrucție, în timpul desfășurării unor zboruri de antrenament.

În timpul antrenamentului, echipaje ale avioanelor Su-24MR au îndeplinit misiuni de cercetare și transmitere a datelor privind dispunerea adversarului convențional.

Pentru distrugerea adversarului, au fost ridicate în aer avioanele de vânătoare multirole Su-30SM și bombardierele de front Su-24M. Echipajele acestora au executat atacuri asupra pozițiilor adversarului, întrebuințând bombe de aviație de tip OFAB-250-270.

Atacurile au fost executate în urma efectuării unor manevre simple și complexe, la altitudini mici și medii, pentru depășirea mijloacelor de apărare antiaeriană ale adversarului convențional.

Țintele au fost amplasate în zona Munților Konchekskaya, în poligonul intercategorii Opuk din Crimeea.

În total, pe timpul antrenamentului, echipajele aeronavelor au executat 27 de ieșiri avion.

La îndeplinirea misiunilor de instrucție au participat patru avioane Su-30SM și două avioane Su-24M din compunerea marii unități a Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: La antrenament au participat avioane de cercetare, de bombardament și de vânătoare din cadrul Regimentului 43 Aviație de Asalt – Saki. Regimentul dispune de o escadrilă de aviație de vânătoare, dotată cu avioane de tip Su-30SM, și de o escadrilă de aviație mixtă, în înzestrarea căreia se află bombardiere Su-24M și avioane de cercetare Su-24MR.

Exprimările care au fost folosite la redactarea informației confirmă două lucruri:

– FRMN a preluat misiunile de apărare antiaeriană a Peninsulei Crimeea, iar Aviația navală a devenit Aviația Navală și Apărarea Antiaeriană;

– în cadrul FRMN a fost formată o divizie de aviație, în structura căreia au fost incluse Regimentul 43 Aviație de Asalt – Saki și Regimentul 318 Aviație Mixtă – Kacha. Această concluzie rezultă din sintagma marea unitate a Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a FRMN.

Probabil, în perioada următoare vor apărarea mai multe detalii despre modificările structurale operate în componenta aeriană a FRMN.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s