În cadrul Flotilei ruse din Marea Caspică, a fost executat un antrenament de comandament și stat major

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 05.02.2020, în cadrul conducerii, marilor unități și unități militare ale Flotilei ruse din Marea Caspică (FRMC), a fost executat un antrenament de comandament și stat major, sub conducerea comandantului flotilei.

Militarii au îndeplinit misiuni de pregătire a navelor pentru ieșirea pe mare în situații de urgență și de întrebuințare a armamentelor.

De asemenea, a fost organizată cooperarea cu marile unități și unități militare, planificarea acțiunii forțelor (trupelor) în timpul îndeplinirii de misiuni pentru apărarea antiaeriană și a luptei pentru vitalitatea navelor, precum și a extinderii situațiilor de criză cu caracter natural sau tehnologic în punctele de dislocare și în orășelele militare.

Scopul principal al antrenamentului a constat în creșterea nivelului de pregătire al ofițerilor, a coeziunii statelor majore și punctelor de conducere.

La antrenament au participat peste 1.000 de militari, 20 de nave de luptă, nave auxiliare și 50 de unități de armamente și tehnică militară și specială. Acesta a fost executat în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al FRMC pe anul 2020.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Antrenamentele de comandament și stat major de acest tip se desfășoară, de regulă, de două ori în timpul unui an de instrucție. Unul în timpul perioadei de instrucție de iarnă și unul în timpul perioadei de instrucție de vară.

Acestea vizează perfecționarea deprinderilor participanților în conducerea trupelor din subordine.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s