Elicoptere de luptă din sudul Federației Ruse au distrus puncte de comandă ale adversarului convențional

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 07.02.2020, echipaje ale Aviației Forțelor Terestre aparținând regimentului de elicoptere din Ținutul Krasnodar au desfășurat activități de distrugere a unor puncte de comandă mascate ale adversarului convențional.

Piloții elicopterelor de asalt și de transport și luptă au efectuat peste 10 decolări, întrebuințând rachetele și mitralierele de la bord asupra unor obiective, care imitau puncte de comandă mobile de campanie și tehnica blindată a adversarului, la distanțe de până la trei kilometri.

Echipajele elicopterelor au executat lansări de rachete nedirijate și trageri cu puștile de aviație, îndeplinind misiunile de foc încredințate de distrugere a obiectivelor și forței vii a adversarului convențional, în poligonul de aviație Kopansky, care a fost desemnat cel mai bun poligon din Federația Rusă în anul 2019.

De asemenea, militarii Regiunii Militare Sud au executat elemente simple și complexe de pilotaj, pe timp de zi și de noapte, acționând în compunerea patrulelor, pentru desfășurarea de manevre comune și de acțiuni împotriva țintelor, la diverse altitudini.

La zborurile de instrucție și antrenament au participat echipajele a 10 elicoptere de asalt Mi-28N Vânător de noapte și Ka-52 Alligator, precum și de transport și luptă Mi-8AMTȘ Terminator.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Forțele și mijloacele participante la zborurile de instrucție și antrenament aparțin Regimentului 55 Elicoptere – Korennovsk din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Regiunii Militare Sud.

În dotarea regimentului se află elicoptere de tip Mi-35M, Mi-28N, Ka-52 și Mi-8AMTȘ. Acestea au fost introduse în înzestrare în perioada 2011-2013.

În anul 2014, escadrila de elicoptere Ka-52 a fost redislocată în Crimeea și integrată în Regimentul 39 Elicoptere – Dzhankoy nou înființat. În anul 2016, în locul celor 12 elicoptere mutate în Crimeea, regimentul de la Korenovsk a primit alte 20 de elicoptere Ka-52.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s