Nave de luptă și auxiliare ale FRMC au desfășurat misiuni în cooperare cu subunități radiotehnice de coastă

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 07.02.2020, subunități radiotehnice aparținând Flotilei ruse din Marea Caspică (FRMC) au desfășurat activități de culegere, prelucrare și analiză a informațiilor privind situația maritimă, în scopul creșterii eficienței acțiunilor navelor.

În poligoane maritime din acvatoriul Mării Caspice, schimburile de serviciu ale complexelor de radiolocație MR-900 de pe nave și efectivele stației de radiolocație de litoral Podsolnukh au evaluat situația navală în raionul în care se aflau navele de luptă și auxiliare ale FRMC.

Pe timpul îndeplinirii misiunilor de instrucție și luptă, militarii subunităților radiotehnice ale stației de radiolocație de coastă au transmis datele privind indicarea țintelor la punctul de comandă al flotilei și la punctele de conducere ale navelor, în sistemul de cercetare și asalt, preluând sub control raionul indicat din cadrul poligonului maritim.

În total, la activități au participat echipajele a 10 nave din cadrul FRMC, inclusiv de pe fregatele Daghestan și Tatarstan, vedetele de patrulare rapidă Raptor și o serie de nave auxiliare.

Comentariu remnmilitaryblog.com: În această perioadă, fregatele Daghestan și Tatarstan din compunerea FRMC desfășoară activități de pregătire pentru luptă pe mare, îndeplinind misiuni de curs K-2.

Ambele nave de luptă au planificate în aceste zile trageri de artilerie și lansări de rachete antiaeriene. De asemenea, echipajele acestora execută lansări electronice de rachete cu complexele de la bordul celor două nave. Deși cele două nave sunt de același tip, numai fregata Daghestan dispune de complexul de rachete Kalibr-NK.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s