În cadrul Infanteriei Marine a Flotilei ruse din Marea Caspică a început executarea unui exercițiu tactic

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 12.02.2020, în Republica Daghestan, subunități de infanterie marină aparținând Flotilei ruse din Marea Caspică (FRMC) au început executarea unui exercițiu tactic cu dublă partidă, la nivel companie.

Infanteriștii marini ai FRMC, în compunerea grupurilot tactice de nivel companie, au executat un marș combinat pe tehnica auto și blindată din punctul de dislocare premanentă în raionul de concerntrare a coloanelor pentru ocuparea ulterioară a pozițiilor inițiale în vederea desfășurării elementelor de bază de pregătire pentru luptă.

Pe timpul deplasării, militarii au îndeplinit misiuni de instrucție pentru depășirea unei porțiuni de teren contaminat, cu dezinfectarea ulterioară a tehnicii militare, și au deminat culoare printr-un câmp de mine.

În cadrul exercițiului, în cursul acestei săptămâni, subunități ale regimentului de infanterie marină al FRMC vor desfășura acțiuni tactice de debarcare a desantului pe o porțiune de litoral neamenajat, vor cuceri un punct de comandă al adversarului convențional și vor asigura apărarea antidesant a litoralului maritim.

În etapa a doua a exercițiului tactic cu dublă partidă la nivel companie, militarii vor executa debarcarea din nave cu întrebuințarea noilor transportoare blindate BTR-82M, vor pregăti și vor duce lupta antidesant, pentru apărarea litoralului matritim și respingerea debarcării unui detașament de desant maritim al adversarului.

La finalul exercițiului, militarii vor executa trageri cu instalațiile autopropulsate de artilerie 2S9 Nona-S, cu armamentul de pe noile transportoare blindate și cu armamentul individual.

Scopurile principale ale exercițiului constau în verificarea nivelului de pregătire pentru luptă al subunităților de infanterie marină ale FRMC și perfecționarea coeziunii în luptă pe timpul pregătirii și executării operațiilor ofensive și defensive.

La exercițiu participă peste 1.000 de militari și aproximativ 200 de unități de armamente, tehnică militară și specială.

Exercițiul se va încheia la sfârșitul acestei săptămâni, prin executarea unui marș către locul de dislocare permanentă.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic cu dublă partidă la nivel companie se desfășoară în cadrul Regimentului 177 Infanterie Marină – Kaspiysk din cadrul Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMC.

Regimentul a devenit operațional pe 01.12.2018, în urma comasării celor două batalioane de infanterie marină ale FRMC de la Astrakhan și Kaspiysk.

Primul exercițiu tactic la nivel companie a fost executat în cadrul regimentului începând cu 06.02.2019. La acesta au participat tot 1.000 de militari și 200 de unități de tehnică militară.

Surse: mil.ru, tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s