Bombardiere Su-24M din sudul Federației Ruse au distrus obiective de apărare antiaeriană ale adversarului

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 13.02.2020, echipaje ale bombardierelor de front Su-24M au distrus obiective de apărare antiaeriană ale adversarului convențional, în timpul unui exercițiu executat în Regiunea Volgograd.

“Piloții au executat un atac masiv cu rachete asupra unor ținte, care imitau obiective de apărare antiaeriană ale adversarului convențional și au exersat elemente de manevră, pentru depășirea zonei de apărare antiaeriană. Distrugerea cu foc a țintelor a fost efectuată în două eșaloane, la altitudini medii și mari”, se arată în comunicatul de presă.

În timpul exercițiului au fost efectuate peste 30 de decolări, fiind executate aproximativ 100 de lansări de rachete de aviație nedirijate și bombe.

La activități a participat întregul personal navigant și tehnico-ingineresc din compunerea regimentului, precum și specialiști în asigurare logistică și comunicații.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul a fost executat în cadrul Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka al Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Regiunii Militare Sud.

În compunerea regimentului se află o escadrilă de aviație de bombardament dotată cu 12 bombardiere Su-24M și o escadrilă de aviație de cercetare în înzestrarea căreia se află 12 avioane Su-24MR.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s