Trupele Spetsnaz din sudul Federației Ruse au executat un exercițiu tactic de specialitate

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 20.02.2020, în zona Kuban a Ținutului Krasnodar, în timpul executării unui exercițiu tactic de specialitate al marii unități cu destinație specială (Spetsnaz), a fost efectuată deplasarea în secret a detașamentelor de asalt în raionul indicat, pe automobilele blindate Rys și Tigr.

Militarii cu echipamentul complet au executat un marș de 15 kilometri de traversare a terenului către raionul de desfășurarea operației speciale.

Potrivit planului exercițiului, o așezare formată din 10 locuințe și obiective de infrastructură a fost ocupată de adversarul convențional. Detașamentele de asalt au blocat localitatea și au distrus adversarul.

Înaintea începerii acțiunilor, a fost executată cercetarea terenului, cu întrebuințarea Aviației fără pilot. Trupele cu Destinație Specială (Spetsnaz) au desfășurat și acțiuni de căutare-cercetare, în timpul cărora au fost culese informații despre adversar.

Pentru crearea unei situații apropiate la maximum de cea de luptă, în timpul atacării pozițiilor adversarului convențional, au fost folosite imitatoare de mine și mijloace fumigene.

La exercițiul tactic de specialitate au participat aproximativ 150 de militari ai Regiunii Militare Sud și peste 10 unități de armamente și tehnică militară.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de specialitate a fost executat în cadrul Brigăzii 10 Destinație Specială – Molkino (Ținutul Krasnodar) din cadrul Regiunii Militare Sud.

Trupele Spetsnaz ale Regiunii Militare Sud includ trei brigăzi și un regiment cu destinație specială.

În cadrul trupelor cu subordonare centrală (direct la comandantul Regiunii Militare) îndeplinesc misiuni Brigada 10 Destinație Specială (Spetsnaz) – Molkino, Brigada 22 Destinație Specială (Spetsnaz) – Bataysk și Brigada 346 Destinație Specială (Spetsnaz) – Prokhladniy.

De asemenea, în organica Armatei 49 arme întrunite – Stavropol se află Regimentul 25 Destinație Specială (Spetsnaz) – Stavropol.

Brigăzile 10 și 22 au fost preluate de la fosta Regiune Militară Caucazul de Nord, în timp de Brigada 346 și Regimentul 25 au fost formate înaintea desfășurării Jocurilor Olimpice de la Soci, pentru asigurarea securității în timpul acestora. Ulterior, au fost păstrate în structura Trupelor regiunii.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s