Bombardiere de front Su-24M din sudul Federației Ruse au distrus ținte navale în Regiunea Astrakhan

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 25.02.2020, în timpul unui exercițiu tactic de zbor, echipaje ale bombardierelor de front Su-24M aparținând regimentului de aviație din Regiunea Volgograd au distrus ținte de suprafață, într-un poligon de aviație din Regiunea Astrakhan.

Echipaje ale avioanelor de cercetare Su-24MR au îndeplinit misiuni potrivit destinației și au transmis coordonatele navelor de luptă ale adversarului convențional. Bombardierele Su-24M au întrebuințat bombe explozive de 120 de kilograme pentru distrugerea țintelor.

De asemenea, piloții Regiunii Militare Sud și-au perfecționat deprinderile privind decolarea și aterizarea pe pista luminată, pe timp de noapte. În același timp, au executat manevre de ieșire de sub atacul avioanelor de vânătoare ale adverarului convențional.

La exercițiu a participat tot personalul navigant și tehnico-ingineresc al regimentului și au fost implicate peste 50 de unități de tehnică de aviație și specială.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de zbor a fost executat în cadrul Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka aparținând Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Acesta dispune de o escadrilă de aviație de bombardament, dotată cu 12 avioane Su-24M, și de o escadrilă de aviație de cercetare, în înzestrarea căreia se află 12 avioane Su-24MR.

Probabil, poligonul de aviație în care au fost executate activitățile include și raioane maritime din Marea Caspică, unde au fost amplasate țintele, care simulau navele de luptă ale adversarului.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s