Militarii ruși din Republica Daghestan au început executarea unui exercițiu tactic cu dublă partidă, la nivel companie

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 25.02.2020, în poligonul Dalny, subunități ale marii unități de infanterie moto din Republica Daghestan aparținând Armatei 58 arme întrunite au trecut la executarea unui exercițiu tactic cu dublă partidă, la nivel companie.

Echipaje de elicoptere din cadrul Aviației Forțelor Terestre vor îndeplini misiuni de instrucție și luptă într-o concepție unică cu comandații grupurilor tactice de nivel companie ale marii unități de infanterie moto. Coordonarea acțiunilor de luptă ale piloților va fi asigurată de navigatorii de aviație înaintați.

În timpul exercițiului, comandanții grupurilor tactice vor acționa unul împotriva celuilalt. În cooperare cu subunitățile de cercetare, artilerie și tancuri, aceștia vor îndeplini o serie de misiuni de căutare, blocare și distrugere a adversarului.

Pe timpul etapei de pregătire de foc, militarii vor executa trageri de luptă cu instalațiile de artilerie autopropulsate 2S1 Gvozdika, tancurile T-90A, aruncătoarele de mine 2B-11 Sani și mașinile de luptă ale infanteriei BMP-3.

La exercițiul tactic participă aproximativ 400 de militari și peste 50 de unități de tehnică militară, precum și o patrulă de elicoptere Mi-8AMTȘ și aparate de zbor fără pilot.

Exercițiul va dura până la sfârșitul acestei săptămâni.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic cu dublă partidă la nivel companie este executat în cadrul Brigăzii 136 Infanterie Moto – Buinaksk (Republica Daghestan) aparținând Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz a Regiunii Militare Sud.

Grupurile tactice de nivel companie aparțin batalioanelor de infanterie moto din cadrul brigăzii. În sprijinul acestora acționează subunități din batalioanele de cercetare, tancuri și artilerie.

Probabil, elicopterele Mi-8AMTȘ aparțin Regimentului 487 Elicoptere – Budennovsk (Ținutul Stavropol) din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Până în prezent, în timpul perioadei de instrucție de iarnă, trupele Armatei 58 arme întrunite au mai executat, o serie de exerciții tactice, după cum urmează:

– în perioada 03-07 februarie, opt exerciții tactice cu dublă partidă, la nivel companie, cu participarea unor subunități din cadrul Diviziei 42 Infanterie Moto – Khankala și Brigăzii 19 Infanterie Moto – Vladikavkaz;

– în perioada 17-21 februarie, cinci exerciții tactice cu dublă partidă, la nivel companie, cu participarea unor subunități din cadrul Diviziei 42 Infanterie Moto – Khankala din Cecenia, Brigăzii 19 Infanterie Moto – Vladikavkaz din Osetia de Nord și Bazei Militare 4 – Tskinvali din Osetia de Sud.

Începând din luna martie, activitățile desfășurate în teren de Trupele Regiunii Militare Sud vor crește în amploare și vor fi executate la nivelul eșalonului batalion.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s