Aviația navală a FRMN a început executarea unui exercițiu tactic de zbor în Crimea și deasupra Mării Negre

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 04.03.2020, avioane de vânătoare Su-30SM și bombardiere de front Su-24M vor executa lansări de rachete și bombe, în cadrul unui exercițiu desfășurat în Crimeea și deasupra Mării Negre.

“Echipajele avioanelor Aviației Navale și Apărării Aniaeriene a FRMN vor desfășura atacuri cu rachete și bombe în cadrul unui exercițiu executat în Crimeea și deasupra Mării Negre. În total, la manevre participă aproximativ 15 avioane”, se arată în comunicatul de presă.

În etapa finală a exercițiului tactic de zbor, piloții vor executa atacuri cu rachete și bombe asupra unui detașament de nave de desant aparținând adversarului convențional.

Echipaje ale avioanelor de vânătoare Su-30SM, bombardierelor Su-24M și avioanelor de cercetare Su-24MR au îndeplinit misiuni comune, în compunerea celulelor și patrulelor și au desfășurat activități de pregătire împreună cu navele de luptă ale FRMN.

“Piloții, în cooperare cu echipajele navei purtătoare de rachete pe pernă de aer Samum și vedetei purtătoare de rachete Shuya, au desfășurat activități de evitare a atacurilor cu complexele portabile de rachete antiaeriene, prin crearea de ținte termice false, după care au îndeplinit misiuni de bombardament asupra unor ținte navale”, au precizat reprezentanții FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de zbor se desfășoară în cadrul Regimentului 43 Aviație de Asalt – Saki al Aviației Navale și Apărării Aniaeriene a FRMN.

Regimentul include o escadrilă de avioane de vânătoare Su-30SM și o escadrilă de bombardiere de front Su-24M și de avioane de cercetare Su-24MR.

Pe 29.02.2020, echipaje ale avioanelor Su-30SM și Su-24M din compunerea regimentului au executat antrenamente practice de realimentare în aer de la un avion cisternă Il-78, în spațiul aerian al Peninsulei Crimeea.

De asemenea, pe 04.02.2020, echipaje ale avioanelor de tip Su-30SM și Su-24M aparținând regimentului au executat bombardamente de instrucție, în timpul desfășurării unor zboruri de antrenament.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s