Noile avioane Su-25SM3 din sudul Federației Ruse au distrus complexe tactice de rachete, aflate în marș

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 04.03.2020, într-un poligon de aviație din Ținutul Stavropol, echipajele noilor avioane de asalt Su-25SM3 au distrus complexe tactice de rachete ale adversarului convențional, aflate în marș către pozițiile de start.

În timpul îndeplinirii misiunilor tactice de zbor, piloții au întrebuințat rachete de aviație nedirijate și au executat trageri cu puștile de aviație pentru distrugerea unor ținte ce imitau coloane ale adversarului convențional, puncte de dirijare și puncte de conducere a focului artileriei.

În etapa finală, avioanele de asalt au efectuat “curățarea teritoriului”, desfășurând atacuri în celule asupra țintelor și executând bombardamente practice.

O atenție deosebită a fost acordată aeronavigației, desfășurării de atacuri asupra țintelor cu utilizarea coordonatelor, precum și ieșirii de sub atacul sistemelor de rachete antiaeriene ale teroriștilor.

La începutul acestui an, în dotarea regimentului de aviație de asalt al Regiunii Militare Sud din Ținutul Stavropol au fost introduse avioane modernizate de asalt Su-25-SM3, care permit piloților să distrugă ținte terestre și aeriene aflate la distanțe considerabile.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Avioanele participante la activități aparțin Regimentului 368 Aviație de Asalt – Budennovsk din cadrul Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krymsk a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Pe 18.02.2020, în dotarea regimentului au fost introduse trei avioane modernizate de asalt de tip Su-25SM3. Anterior, regimentul dispunea de o escadrilă de avioane de acest tip, formată din 12 aeronave.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s