Bombardiere Su-24M din sudul Federației Ruse au distrus un aerodrom al adversarului convențional

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 06.03.2020, echipaje ale bombardierelor Su-24M au distrus un aerodorm al adversarului convențional, în timpul unui exercițiu tactic de zbor în Regiunea Volgograd.

Echipajele avioanelor Su-24M au executat un atac aerian masiv cu rachete și bombe asupra unui aerodrom, distrugând ținte care au imitat hangare ale tehnicii de aviație, avioane aflate pe pista de decolare/aterizare, adăposturi pentru tehnică, depozite și un punct de comandă și dispecerat.

De asemenea, piloții au desfășurat viraje de luptă, aterizări pe un aerodrom necunoscut, tehnici de evitare a mijloacelor de apărare antiaeriană, precum și manevre de ieșire de sub atacul avioanelor de vânătoare.

Piloții au evoluat la altitudini cuprinse între 200 și 7.000 de metri, la viteze de până la 1.000 de kilometri pe oră. În timpul exercițiului au fost efectuate peste 20 de ieșiri-avion, fiind executate aproximativ 100 de lansări de rachete nedirijate de aviație și bombe.

La exercițiu a participat tot personalul navigant și tehnico-ingineresc al regimentului de aviație, precum și specialiști în asigurare logistică și comunicații.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic de zbor se desfășoară în cadrul Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka aparținând Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Acesta a început pe 04.03.2020.

Recent, piloții regimentului au executat un alt exercițiu tactic de zbor, care a inclus distrugerea unor ținte navale. Acesta s-a desfășurat, începând cu 25.02.2020, într-un poligon de aviație din Regiunea Astrakhan.

De asemenea, începând cu 13.02.2020, echipaje ale bombardierelor de front Su-24M au distrus obiective de apărare antiaeriană ale adversarului convențional, în timpul unui exercițiu executat în Regiunea Volgograd.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s