Complexe de rachete Iskander din sudul Federației Ruse au executat lansări electronice de rachete

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 06.03.2020, în poligonul Molkino, echipaje ale complexelor operativ-tactice de rachete Iskander, au executat un atac electronic masiv cu rachete asupra punctelor de comandă și altor obiective de importanță strategică ale adversarului convențional.

Subunitățile marii unități de rachete au fost alertate și au executat un marș în raionul de desfășurare a activităților de instrucție și luptă.

Pe timpul deplasării, militarii au respins atacurile grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional și au depășit porțiuni de teren contaminat.

În raioanele de poziție indicate, echipajele complexelor de rachete operativ-tactice Iskander au executat lansări electronice de rachete asupra unor ținte ale adversarului convențional, între care: puncte de comandă, concentrări ale forței vii sau coloane de tehnică blindată. De asemenea, au îndeplinit normative de încărcare a rachetelor pe instalațiile de lansare.

La exercițiu au participat aproximativ 300 de militari și peste 100 de unități de armamente și tehnică miliatră și specială.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la activități aparțin Brigăzii 1 Rachete – Molkino din cadrul Armatei 49 arme întrunite – Stavropol a Regiunii Militare Sud.

Probabil, militarii deplasați în poligon vor rămâne în tabără de instrucție, urmând să desfășoare activități de pregătire pentru luptă, în condiții de campanie.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s