Bombardiere strategice Tu-95MS din estul Federației Ruse au executat un exercițiu tactic de zbor

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 07.03.2020, că, în Regiunea Amur, s-a desfășurat un exercițiu tactic de zbor, cu participarea unei escadrile de bombardiere strategice Tu-95MS.

În cadrul activităților, a fost efectuată pregătirea tehnicii de aviație, a personalului navigant și tehnico-ingineresc pentru îndeplinirea de misiuni potrivit destinației.

Echipajele Aviației cu rază lungă de acțiune au efectuat redislocarea tehnicii de aviație pe un aerodrom operativ, au exersat tehnici de pilotaj, în situații meteorologice dificile, și au cooperat cu alte categorii de aviație, în timpul întrebuințării în luptă împotriva țintelor terestre.

După aterizare, au fost îndeplinite normative de pregătire a avioanelor pentru efectuarea unor noi zboruri.

În total, la exercițiu au participat apriximativ 10 unități de tehnică de aviație.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exeercițiul tactic de zbor a fost executat în cadrul Diviziei 326 Aviație de Bombardament – Ukrainka (Regiunea Amur) a Aviației cu rază lungă de acțiune (Aviația Strategică).

Pe aerodromul Ukrainka se află dislocate trei escadrile dotate cu bombardiere strategice Tu-95MS.

Activități similare au fost executate de avioanele Tu-95MS și pe 19.01.2020, când au fost efectuate zboruri planificate, la temperaturi mai mici de -25 de grade.

Dintr-un material video prezentat atunci de Ministerul rus al Apărării pe canalul său de You Tube, a rezultat că la activități au participat tot 10 bombardiere strategice Tu-95MS, între care au fost identificate bombardierele cu numerele de bord 25/1 și 19 roșii.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s