Complexe antiaeriene din sudul Federației Ruse au distrus drone ale adversarului convențional

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 11.03.2020, pe aerodromul de dislocare al Aviației Forțelor Terestre din Ținutul Krasnodar s-a desfășurat un exercițiu de organizare a securității complexe. Militarii au distrus dronele de cercetare și de asalt, precum și grupurile de cercetare-diversiune ale adversarului convențional.

Pentru respingerea atacurilor dronelor au fost implicați specialiști în război electronic, echipaje ale complexelor de rachete antiaeriene Osa și ale complexelor portabile de rachete antiaeriene Igla ale armatei de arme întrunite.

De asemenea, au fost prevenite peste 10 diversiuni, pregătite de grupuri ale adversarului, care au fost neutralizate de subunitățile de pază ale aerodromului.

În același timp, echipaje de pompieri ale unității Aviației Forțelor Terestre au lichidat urmările unui incendiu izbucnit la o aeronavă.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul a fost executat pe aerodromul din Korenovsk pe care este dislocate Regimentul 55 Elicoptere al Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Regimentul desfășoară misiuni în sprijinul trupelor Armatei 49 arme întrunite – Stavropol a Regiunii Militare Sud.

În consecință, subunitățile specializate în război electronic și apărare antiaeriană fac parte din structuri aparținând acestei armate.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s