Complexe Iskander din sudul Federației Ruse au executat lansări electronice de rachete, pe timp de noapte

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 18.03.2020, un divizion de rachete dotat cu complexe operativ-tactice Iskander, dislocat în zona Kuban a Ținutului Krasnodar, a executat un exercițiu tactic pe timp de noapte, în cooperare cu Aviația fără pilot.

Militarii divizionului, în regim de mascare, la adăpostul întunericului, au desfășurat un marș în raionul indicat, au îndeplinit normative privind desfășurarea complexelor de rachete operativ-tactice Iskander și au executat lansări electronice de rachete asupra țintelor adversarului convențional, din poziții neamenajate, în cooperare cu echipajele cpmplexelor dotate cu aparate de zbor fără pilot, care au efectuat cercetarea țintelor.

Pe lângă acestea, au fost perfecționate deprinderile militarilor privind trecerea complexelor din poziție de marș în poziție de luptă și de încărcare a rachetelor din mașinile de transport și încărcare pe instalațiile de lansare, pe timp de noapte.

De asemenea, militarii au executat paza și apărarea complexelor în pozițiile de lansare, respingând atacurile grupurilor de cercetare-diversiune ale adverarului convențional, care încercau să împiedice lansările de rachete.

Exercițiul a fost executat în cadrul taberei de instrucție a Trupelor de Rachete și Artilerie ale Armatei 49 arme întrunite a Regiunii Militare Sud, în scopul perfecționării deprinderilor profesionale ale militarilor, în timpul îndeplinirii misiunilor potrivit destinației, pe timp de noapte.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Divizionul de rachete operativ-tactice Iskander aparține Brigăzii 1 Rachete – Molkino din cadrul Armatei 49 arme întrunite – Stavropol a Regiunii Militare Sud.

În sudul Federației Ruse există trei brigăzi de rachete Iskander, câte una pentru fiecare armată de arme întrunite. Pe lângă Brigada 1 Rachete – Molkino a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol, în compunerea Trupelor Regiunii Militare Sud se mai află Brigada 12 Rachete – Mozdok a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz și Brigada 464 Rachete – Znamensk a Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk.

În cadrul Trupelor de Rachete și Artilerie ale Regiunii Militare Sud sunt în curs de desfășurare tabere de instrucție, cu durata de aproximativ patru săptămâni.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s