În Crimeea, a început faza activă a exercițiului Trupelor de Desant Aerian

Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 18.03.2020, în Crimeea, a început faza activă a exercițiului de comandament și stat major al marii unități de desant-asalt din Novorossiysk, cu întrebuințarea tehnicii militare și a desantării trupelor, pentru îndeplinirea misiunilor tactice încredințate.

Pe 16 martie, în Crimeea și în Regiunea Volgograd, a început executarea unui exercițiu de comandament și stat major al Trupelor de Desant Aerian, cu debarcarea desantului maritim și aerian. Exercițiul se desfășoară sub conducerea comandantului Trupelor de Desant Aerian ale Federației Ruse, general colonel Andrei Serdiukov. În total, la acesta participă peste 1.500 de militari, aproximativ 300 de unități de tehnică militară, precum și 15 avioane ale Aviației Militare de Transport, elicoptere ale Aviației Forțelor Terestre, nave de desant și auxiliare ale Flotei ruse din Marea Neagră.

Astăzi, în cadrul exercițiului, militarii vor fi desantați pe platforma de aterizare din poligonul Opuk din partea de est a Peninsulei Crimeea, după care vor cuceri obiective ale adversarului convențional, precum și un cap de pod, cu menținerea ulterioară a acestuia, până la sosirea forțelor principale ale marii unități. La desant vor participa peste 600 de militari din cadrul marii unități de desant-asalt din Novorossiysk și nouă unități de tehnică militară.

Cu o zi înainte, a fost efectuată încărcarea tehnicii în avioane de tip Il-76MD ale Aviației Militare de Transport, pe aerodromurile de decolare din Crimeea și Ținutul Krasnodar.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul se desfășoară cu participarea unor subunități din cadrul Diviziei 7 Desant-Asalt (Vânători de Munte) – Novorossiysk și Brigăzii 86 Desant-Asalt – Kamyshin din cadrul Trupelor de Desant Aerian ale Federației Ruse.

Forțele și mijloacele care vor fi desantate în poligonul Opuk din Peninsula Crimeea (600 de militari și nouă mașini de luptă ale desantului BMD-2), vor fi transportate cu 15 avioane Il-76MD, care vor decola de pe aerodromurile Kirovsky din Crimeea și Krasnodar și Armavir din Ținutul Krasnodar.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s