Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a sosit într-o vizită de două zile în Peninsula Crimeea

Pe 18.03.2020, președintele rus, Vladimir Putin, a sosit în Peninsula Crimeea, în legătură cu aniversarea a șase ani de la integrarea republicii în compunerea Federației Ruse.

Se așteaptă ca Vladimir Putin să se întâlnească cu reprezentanții societății civile din regiune și să acorde o serie de premii de stat constructorilor Podului Crimeea.

Vizita de lucru a șefului statului rus va dura două zile. Pe timpul acesteia, Vladimir Putin se va întâlni și cu șeful Republicii Crimeea, Serghei Aksenov, precum și cu guvernatorul interimar al Sevastopolului, Mikhail Razvozhaev.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Postul de televiziune Zvezda a prezentat un material video pe această temă, ce poate fi vizualizat la adresa:

https://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/20203181624-OAaba.html.

Pe 16 martie 2014, în Peninsula Crimeea s-a desfășurat un referendum privind aderarea la Federația Rusă. În baza rezultatelor acestuia, pe 17 martie Crimeea și-a declarat independența, iar pe 18 martie a semnat un acord privind integrarea în Federația Rusă.

Ucraina și statele occidentale nu au recunoscut rezultatele referendumului, considerând că acesta contravine Constituției ucrainene. Acestea continuă să acuze Federația Rusă că a anexat în mod ilegal Peninsula Crimeea.

Sursa: tvzvezda.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s