În cadrul Flotilei ruse din Marea Caspică, a început executarea unui exercițiu de comandament și stat major

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 23.03.2020, echipajele navelor și subunități de infanterie marină ale Flotilei ruse din Marea Caspică (FRMC) au trecut la îndeplinirea de misiuni în cadrul unui exercițiu de comandament și stat major.

Personalul marilor unități și unități militare ale FRMC au desfășurat activități de încărcare a rezervelor pe nave și pe mașinile de transport, iar subunitățile regimentului independent de infanterie marină s-au pregătit pentru executarea marșului în poligoanele Adanak și Turali.

În timpul deplasării, subunitățile de infanterie marină vor trebui să îndeplinească misiuni de respingere a atacurilor adversarului convențional, de deminare a terenului și de creare a culoarelor prin câmpurile de mine și să organizeze asigurarea de hrană și apă pentru personal.

Aviația Forțelor Terestre, care a fost alocată subunităților flotilei, va asigura acoperirea trupelor pe timpul marșului, desantarea efectivelor, desfășurarea cercetării aeriene, precum și executarea atacurilor de aviație asupra țintelor terestre ale adversarului.

Pe timpul exercițiului, o atenție deosebită va fi acordată adoptării de decizii corecte ale tuturor organelor de conducere, în situații de criză, cu întrebuințarea unor sisteme automatizate moderne de conducere a trupelor.

Comandanții și statele majore vor îndeplini, într-o situație dificilă și în continuă schimbare, un complex de misiuni de perfecționare a deprinderilor practice în conducerea acțiunilor trupelor subordonate pe câmpul de luptă, precum și de organizare și susținere a cooperării dintre subunități, în timpul respingerii atacurilor adversarului convențional.

În locurile de desfășurare a activităților de pregătire pentru luptă, subunitățile vor rezolva probleme de bază ale organizării pe teren a diverselor tipuri de lupte, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

La exercițiul de comandament și stat major participă peste 2.000 de militari și aproximativ 200 de unități de armamente și tehnică militară din cadrul FRMC.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, exercițiul de comandament și stat major desfășurat în cadrul FRMC a început pe 22.03.2020 și va dura câteva zile (posibil până la sfârșitul săptămânii).

În perioada următoare, în timp ce subunitățile Regimentului 177 Infanterie Marină – Kaspiysk vor îndeplini misiuni de pregătire pentru luptă în cele două poligoane din Republica Daghestan, navele de luptă și auxiliare ale FRMC vor desfășura activități pe mare.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s