În sudul Federației Ruse, au fost executate trageri cu complexele de rachete antiaeriene Tor-M2

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 27.03.2020, echipaje ale complexelor de rachete antiaeriene Tor-M2 aparținând marii unități de infanterie moto din Osetia de Nord a Armatei 58 arme întrunite au executat primele lansări de rachete din perioada de instrucție de iarnă, în poligonul Kapustin Yar.

Subunitățile de rachete antiaeriene au distrus șase ținte manevrabile de mare viteză de tip Saman, care au fost lansate din diverse direcții și care au zburat la altitudini maxime și minime. Patru dintre ținte au fost distruse prin lovitură directă de către focoasele rachetelor, iar alte două au fost lovite de fragmente ale acestora. În total, au fost executate șase lansări de rachete de luptă.

În cadrul ieșirii în teren, echipajele complexelor de rachete antiaeriene Tor-M2 au deservit instalațiile de lansare pentru căutarea, descoperirea, escortarea și distrugerea țintelor aeriene.

După executarea lansărilor practice de rachete, militarii au trecut la efectuarea marșului către punctul de dislocare permanentă din Osetia de Nord. Aceștia vor parcurge pe calea ferată până în garnizoana de dislocare aproximativ 1.000 de kilometri.

Tragerile au fost executate în etapa finală a taberei de instrucție a subunităților de rachete din Regiunea Astrakhan, la care au participat 150 de militari ai marii unități a Regiunii Militare Sud, precum și 30 de unități de armamente și tehnică militară. Pentru toate activitățile desfășurate, subunitățile de rachete antiaeriene au fost apreciate cu calificativul Excelent.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Tragerile din poligonul Kapustin Yar au fost executate de subunități aparținând batalionului de rachete antiaeriene al Brigăzii 19 Infanterie Moto – Sputnik (Vladikavkaz) din cadrul Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz. În dotarea batalionului se află 12 complexe de rachete antiaeriene Tor-M2.

Pe 27.03.2020, în Regiunea Militară Sud este planificată încheierea taberelor de instrucție ale Trupelor de Rachete și Artilerie. Probabil, acestea au avut o durată de patru săptămâni.

Surse: mil.ru, militarynews.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s