În sudul Federației Ruse, a început verificarea trupelor pentru perioada de instrucție de iarnă

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 31.03.2020, că peste 100 de unități militare vor participa la verificarea de control pentru perioada de instrucție de iarnă a anului de instrucție 2020.

“Militarii marilor unități și unități militare ale Armatei 58 arme întrunite din Caucazul de Nord și Transcaucazia au trecut la efectuarea verificării de control pentru perioada de instrucție de iarnă”, se arată în comunicatul de presă.

Pe timpul verificării, cu o durată de două săptămâni, militarii își vor demonstra profesionalismul în poligoanele de arme întrunite Tarskoye, Shalkhi, Gvardeets, Dzartsemi, Sernovodskoye, Kapustin Yar, Dalniy și Alpiysky.

Aceștia vor executa trageri de luptă cu armamentul individual și cu armamentele din dotarea mașinilor de luptă ale infanteriei BMP-3, tancurilor T-90 și T-72B3, transportoarelor blindate BTR-82A, precum și cu instalațiile autopropulsate de artilerie Gvozdika, Msta-S și Msta-B, lansatoarele multiple de proiectile reactive Grad, Tornado-G și Uragan, complexele de rachete antitanc Shturm-S, aruncătoarele de mine Podnos și Sani. La ordinul comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, toate tragerile de control vor fi efectuate pe timp de noapte.

Verificarea de control pentru perioada de instrucție de iarnă în marile unități și unități militare ale Regiunii Militare Sud se desfășoară sub conducerea comandantului Trupelor regiunii, general colonel Aleksandr Dvornikov.

În perioada 30 martie – 26 aprilie vor fi verificate peste 100 de unități militare.

Pentru a respecta măsurile de securitate și pentru a preveni introducerea infecțiilor în unitățile militare, verificarea de control va fi efectuată de comisii ale organelor de conducere militară ale marilor unități operative (armatelor) și comandamentelor unităților militare independente.

Centralizarea datelor despre rezultatele verificării va fi organizată de Centrul Regional de Conduce al Regiunii Militare, prin intermediul sistemelor organelor teritoriale.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Verificarea de control se va desfășura nu numai în cadrul Armatei 58 arme întrunite, ci la nivelul întregii Regiuni Militare Sud. Activitățile planificate în cadrul verificării vor fi desfășurate progresiv.

În anul de instrucție 2019, verificarea s-a desfășurat în 30 de poligoane militare de pe teritoriile Republicilor din Caucazul de Nord, Republicii Crimeea, în Regiunile Astrakhan, Volgograd și Rostov, în Ținuturile Stavropol și Krasnodar, precum și în Bazele Militare ruse din Abhazia, Armenia și Osetia de Sud.

De regulă, în luna octombrie, se desfășoară o verificare similară pentru perioada de instrucție de vară.

Verificările au ca scop evaluarea nivelului de pregătire al trupelor pentru îndeplinirea de misiuni potrivit destinației.

Surse: militarynews.ru, tass.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s