Complexe de rachete de coastă Bal și Bastion ale FRMN au distrus ținte navale

Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 08.06.2020, în raioanele de poziție din Peninsula Crimeea și de pe litoralul caucazian, echipaje ale complexelor de rachete de coastă de tip Bastion și Bal din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) și-au perfecționat deprinderile practice privind executarea atacurilor cu rachete asupra țintelor navale, în timpul desfășurării din marș.

Echipajele bateriilor de start au exersat modalități de amplasare a tehnicii în poziții, în diverse tipuri de teren, și au îndeplinit misiuni de ieșire, desfășurare și de schimbare a ordinii de luptă și locului de dislocare, după întrebuințarea armamentelor.

Scopul antrenamentelor a constat în perfecționarea deprinderilor militarilor în îndeplinirea misiunilor de descoperire a țintelor de la suprafața apei, de emitere a datelor de indicare a țintelor, de pregătire a complexelor pentru executarea atacurilor cu rachete, în diferite situații, și de executare a lansărilor electronice de rachete asupra adversarului convențional.

În total, la activitățile de pregătire pentru luptă au participat aproape 50 de unități de tehnică militară și specială din compunerea marilor unități de rachete ale FRMN.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă s-au desfășurat în cadrul Brigăzii 15 Rachete și Artilerie Antiaeriană – Sevastopol și Brigăzii 11 Rachete și Artilerie Antiaeriană – Anapa. Ambele brigăzi fac parte din structura Corpului 22 Armată – Simferopol din cadrul Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

Din punct de vedere operațional, Brigada 11 Rachete și Artilerie Antiaeriană – Anapa îndeplinește misiuni în subordinea Bazei Navale – Novorossiysk.

În compunerea Brigăzii 15 Rachete și Artilerie Antiaeriană – Sevastopol se află patru divizioane de rachete, din care trei mobile și unul cu bazare staționară. Divizionul de rachete cu bazare staționară este dotat cu complexe de rachete de coastă Utes. Între divizioanele mobile, se află două divizioane dotate cu complexe de rachete de coastă Bastion și un divizion înzestrat cu complexe Bal.

Brigada 11 Rachete și Artilerie Antiaeriană – Anapa dispune de trei divizioane mobile de rachete și artilerie. Între acestea se află un divizion cu complexe de rachete Bastion, un divizion cu complexe de rachete Bal și un divizion cu complexe de artilerie Bereg.

Surse: militarynews.ru, mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s