În cadrul Corpului de Armată al FRMN, a fost executat un antrenament de comandament și stat major

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 11.06.2020, în cadrul Corpului de Armată al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), dislocat în Crimeea, a fost executat un antrenament de comandament și stat major, cu organele de conducere militară.

Pe timpul unuia dintre episoadele antrenamentului, subunități de transmisiuni ale Corpului de Armată au desfășurat punctele de conducere și au asigurat comunicații sigure între punctele de comandă ale marilor unități participante la activități.

Transmisioniștii au desfășurat activități de transmitere a comenzilor între marile unități și unitățile militare, cu ajutorul sistemelor automatizate de conducere (ASU), și au îndeplinit normative de desfășurare a nodurilor de comunicații de campanie și a sistemelor automatizate de conducere moderne.

Conform planului antrenamentului de comandament și stat major, a fost verificată mobilitatea nodurilor de comunicații de campanie. Personalul acestora, la primirea semnalului, a desfășurat aparatura și stațiile în teren și a îndeplinit un complex de misiuni practice, cu întrebuințarea unor canale de comunicații radioreleu și prin satelit, în condiții de contraacțiune radioelectronică din partea adversarului convențional.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Antrenamentul de comadament și stat major a fost executat în cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol aparținând Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

Comunicațiile au fost asigurate de Centrul 744 Transmisiuni – Sevastopol din compunerea Corpului de Armată.

Corpul 22 Armată al FRMN a fost înființat pe 10 februarie 2017, în scopul creșterii eficienței conducerii trupelor. În compunerea acestuia se află componenta de Forțe Terestre (Trupe de Apărare de Coastă) a FRMN.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s