Avioane de vânătoare din sudul Federației Ruse au desfășurat activități de pregătire, în condiții de teren muntos

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 16.07.2020, echipaje ale avioanelor de vânătoare moderne de tip Su-27SM3 și Su-30M2 apaținând marii unități de aviație mixtă din Ținutul Krasnodar au îndeplinit un complex de zboruri de antrenament și instrucție, în condiții complexe de teren muntos.

Particularitatea etapei de pregătire a piloților a constat în exersarea unor elemente complexe de pilotaj, inclusiv de conducere a aeronavelor la altitudini reduse de sub 100 de metri și de ducere a luptei aeriene la viteze supersonice.

În timpul zborurilor, au fost simulate atacuri asupra unor ținte aeriene și terestre. De asemenea, piloții au desfășurat activități de interceptare și de aducere la aterizare a unei aeronave care a încălcat spațiul aerian. Rolul infractorului a fost jucat de unul dintre avioanele de vânătoare ale marii unități.

La zborurile de instrucție și antrenament au participat peste 10 unități de tehnică de aviație și aproximativ 20 de piloți.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă au fost executate în cadrul Regimentului 3 Aviație de Vânătoare – Krymsk aparținând Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krymsk a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În compunerea regimentului se află opt avioane de vânătoare Su-30M2, precum și două escadrile de avioane de tip Su-27, în diverse versiuni, majoritatea fiind aeronave modernizate Su-27SM3.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s