Forțele Flotei de Nord au început desfășurarea în Marea Barents, în cadrul verificării inopinate

Forțele întrunite ale Flotei ruse de Nord au început, pe 18.07.2020, desfășurarea în Marea Barents, în cadrul verificării inopinate a nivelului de pregătire pentru luptă, care a început cu o zi înainte, la ordinul comandantului suprem al Forțelor Armate.

Navele și vedetele de desant ale marii unități de nave de desant au ieșit din punctul de dislocare permanentă în punctul de încărcare.

Asigurarea antimină a forțelor flotei în etapa ieșirii din punctele de dislocare permanentă a fost efectuată de două grupuri de dragoare ale Flotilei din Peninsula Kola.

În viitorul apropiat, în Marea Barents vor fi formate un detașament de nave de desant, precum și o grupare navală de căutare și asalt, care va asigura protecția detașamentului.

Acoperirea de aviație și sprijinul forțelor întrunite ale Flotei de Nord vor fi asigurate de Aviația de Vânătoare și Aviația de Asalt din cadrul Armatei de Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană.

Pe timpul desfășurării activităților tactice, infanteriștii marini au trecut la efectuarea marșului în raionul de îmbarcare a desantului maritim, iar subunități ale brigăzii independente de infanterie moto au început redislocarea în raionul indicat, pentru organizarea apărării litoralului Peninsulei Kola.

În perioada următoare, forțele întrunite ale Flotei de Nord vor desfășura un episod practic al unei operații de desant maritim, cu executarea unor exerciții de control și trageri de luptă.

La diverse etape ale verificării inopinate vor participa peste 3.000 de militari ai Flotei de Nord, peste 20 de nave de luptă și auxiliare de suprafață și submarine, dispuse în șase grupări navale tactice, aproximativ 10 aparate de zbor de diverse tipuri, precum și peste 250 de unități de armamente, tehnică militară și specială.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Verificarea inopinată a nivelului de pregătire al trupelor se desfășoară în Federația Rusă, în perioada 17-21.07.2020.

La aceasta participă militari din cadrul Trupelor Regiunilor Militare Sud și Vest, a unor mari unități independente din Regiunea Militară Centru, Trupelor de Desant Aerian, precum și Infanteriei Marine aparținând Flotei de Nord și Flotei din Oceanul Pacific.

În prima zi a verificării, trupele au fost alertate, au ridicat armamentul și echipamentele și au scos tehnica de luptă în raioanele de concentrare. A urmat deplasarea către locurile de desfășurare a activităților de pregătire pentru luptă, care a continuat și în prima parte a zilei de 18 iulie.

Începând din a doua parte a celei de-a doua zile a verificării, se vor desfășura activități practice ale trupelor, potrivit destinației, în poligoanele terestre și maritime.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s