În Crimeea, a început executarea unei tabere de instrucție a subunităților de artilerie ale corpului de armată al FRMN

Departamentul asigurare informațională al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 31.07.2020, în poligonul interarme Opuk din Crimeea, a început executarea unei tabere de instrucție a subunităților de artilerie aparținând corpului de armată din peninsulă.

Subunitățile au efectuat un marș de mai mulți kilometri cu tehnica de luptă din dotare din punctul de dislocare permanentă și până în poligon, unde militarii își vor perfecționa deprinderile în executarea tragerilor de luptă din poziții de foc cu diferite niveluri de complexitate și cu întrebuințarea unor categorii diferite de muniții.

Pe timpul ieșirii în teren, militarii vor efectua peste 200 de misiuni de foc, cu întrebuințarea lansatoarelor multiple de proiectile reactive Grad, a tunurilor autopropulsate Msta-S, aruncătoarelor de mine Podnos și altor armamente de artilerie.

În prima zi a taberei de instrucție, echipajele au exersat ordinea de efectuare a marșului, au îndeplinit normative de desfășurare și ocupare a pozițiilor de foc, precum și de amenajare genistică și de mascare a acestora.

Scopurile principale ale activităților de pregătire pentru luptă vizează coeziunea etapizată a subunităților de artilerie, perfecționarea deprinderilor de luptă ale personalului, creșterea nivelului de experiență practică a comandanților și conducerea focului în apărare și în ofensivă.

Timp de o lună, artileriștii vor executa trageri de luptă complexe, pe timp de zi și de noapte, precum și trageri de control în compunerea subunităților.

La încheierea taberei de instrucție, subunitățile de artilerie vor executa un exercițiu tactic de specialitate.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Tabăra de instrucție în condiții de campanie se desfășoară în cadrul Regimentului 8 Artilerie – Simferopol din cadrul Corpului 22 Armată – Simferopol al FRMN.

Pe lângă regimentul de artilerie, Trupele de Rachete și Artilerie ale corpului de armată mai includ două brigăzi de rachete și artilerie de coastă, respectiv Brigada 11 – Anapa și Brigada15 – Sevastopol.

De asemenea, Brigada 810 Infanterie Marină – Sevastopol include un divizion de artilerie autopropulsată, o baterie de artilerie reactivă și o companie de aruncătoare de flăcări.

În cadrul Brigăzii 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe există un divizion de artilerie autopropulasată și un divizion de artilerie reactivă.

De regulă, în timpul unui an de instrucție, Trupele de Rachete și Artilerie desfășoară două ieșiri în teren, fiecare cu durata de aproximativ patru săptămâni. Prima tabără de instrucție are loc în perioada februarie-martie, în timpul perioadei de instrucție de iarnă, iar cea de-a doua în perioada iulie-august, în timpul perioadei de instrucție de vară.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s