Fregata Amiral Essen a FRMN a executat trageri de artilerie în poligonul Opuk din Crimeea

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale  Federației Ruse a informat că, pe 01.08.2020, echipajul fregatei Amiral Essen a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a executat trageri de artilerie de control asupra unor ținte de coastă în raionul poligonului Opuk din Crimeea.

În timpul executării tragerilor, militarii din cadrul unității de luptă de artilerie de la bordul fregatei au primit datele despre indicarea țintelor și au îndeplinit algoritmi de acțiune pentru desfășurarea activităților de luptă și instrucție.

Militarii de la bordul fregatei Amiral Essen au distrus ținte de coastă amplasate în afara câmpului vizual, care imitau poziții ale adversarului convențional, întrebuințând instalația de artilerie A-190.

Tragerile cu proiectilele de artilerie asupra unor obiective “invizibile” au fost efectuate în baza datelor de navigație, cu întrebuințarea unui punct suplimentar de vizualizare.

Tragerile de artilerie asupra țintelor de coastă au fost executate în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor FRMN.

Anterior, echipajul fregatei Amiral Essen a executat lansări de rachete comune cu complexul de rachete de coastă Utes, în timpul cărora a distrus, cu succes, o țintă aeriană.

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregata Amiral Essen aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol a FRMN, fiind una din cele trei fregate Proiect 11356, purtătoare de rachete de croazieră Kalibr, primite în dotare în ultimii ani.

Începând din 29.07.2020, fregata participă, în Marea Neagră, alături de alte aproximativ 20 de nave de luptă, la un exercițiu de ducere a luptei navale și de distrugere a țintelor maritime și de coastă.

În cadrul acestuia, pe 30.07.2020, echipajele fregatei Amiral Essen și complexului staționar de rachete de coastă Utes din cadrul FRMN au executat un exercițiu tactic cu dublă partidă. În timpul activităților, echipajul de luptă al complexului a desfășurat algoritmi de acțiune, în urma descoperirii unei nave a adversarului convențional, și a executat lansarea unei rachete Progress asupra țintei navale.

La rândul său, echipajul fregatei Amiral Essen a început să escorteze ținta, iar la apropierea acesteia la distanța optimă, a distrus-o cu ajutorul complexului de rachete antiaeriene Shtil.

Sursa: mil.ru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s